Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

Η μεγάλη επιστροφή

Η μεγάλη επιστροφή
Είναι από τους παίκτες που αγαπήθηκαν στο Αγρίνιο όσο λίγοι. Ο Γιώργος Θεοδωρίδης επιστρέφει στον Παναιτωλικό για μία δεύτερη θητεία.





Ο «κάπτεν» λοιπόν είναι πάλι εδώ. Μετά από έναν χρόνο στη Κύπρο και τον Απόλλωνα Λεμεσού όπου κατέκτησε το Κύπελλο, συμφώνησε να γυρίσει στα «καναρίνια» για δεύτερη φορά. Σε μία ομάδα που στα τρία χρόνια που έπαιξε, έγραψε τη δική του ιστορία. Και βέβαια πανηγύρισε το καλοκαίρι του 2011 την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στα «σαλόνια».
   
Ζήτημα διαπραγμάτευσης μεταξύ των δύο πλευρών -διοίκησης και παίκτη- δεν τέθηκε. Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και πέρσι «χώρισαν» φιλικά. Εγινε μία πρώτη κρούση, υπήρχε εκατέρωθεν καλή διάθεση και... αυτό ήταν.
   
Μάλιστα από σήμερα ο 33χρονος χαφ αναμένεται να βρίσκεται στα Τρία Πέντε Πηγάδια, με σκοπό να ξεκινήσει προπονήσεις και να γνωρίσει τον Μάκη Χάβο και τους νέους του συμπαίκτες. Βέβαια θα βρει και πολλούς από τα παλιά. Με τους Γκόλια, Κούσα, Καμαρά, Πασσά ήταν και παλαιότερα στην ομάδα. Τι σημαίνει η προσθήκη Θεοδωρίδη; Μία πολύτιμη μονάδα στη μεσοεπιθετική γραμμή. Ο έμπειρος χαφ μπορεί να παίξει και στον άξονα και στα άκρα, όπου υπάρχει πληθώρα λύσεων και παίκτες που υπό προϋποθέσεις είναι σε θέση να αγωνιστούν σε περισσότερες από μία θέσεις. Την ίδια στιγμή η παρουσία του τόσο στα αποδυτήρια όσο και μέσα στο γήπεδο θα είναι καταλυτική. Για τον Θεοδωρίδη, που αν και γεννημένος στη Γερμανία, μπορεί κάποιος να πει πως η πόλη του... είναι το Αγρίνιο.
   
Πηγή: sportday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου