Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Πληρωμή δανείου, παίξτε Ατρόμητο άφοβα!

Ο Αγκάνθο πήρε κόκκινη στο 19', ο Παπαζαχαρίας έκλαιγε, ο Ατρόμητος "πάλεψε", αλλά δεν τα κατάφερε κι ο Άρης γλύτωσε τον υποβιβασμό με "παλικαρίσιο" γκολ του Τάτου στο 82'.

Το σημείωσα από πέρυσι για άσσο κι έβαλα ένα καλούτσικο ποσό...


Δεδομένης και της τεράστιας αγωνιστικής διαφοράς των δύο ομάδων και συνυπολογίζοντας ότι ο Ατρόμητος δεν έχει ακόμα νίκη, δε νομίζω ότι η κούραση των Περιστεριωτών θα παίξει κανένα ρόλο. Για να πω την αλήθεια, περίμενα ο άσσος να δίνει κάπου 1,20-1,25. Το 1,60 που βρήκα Παρασκευή πρωί ήταν ανέλπιστο δώρο, αυτή τη στιγμή είναι στο 1,53 και λογικά θα πέσει κάτω κι από 1,40 ως τη Δευτέρα. Το μόνο που με φοβίζει ελάχιστα είναι ότι θα το παίξει όλο το ελληνικό έθνος, αλλά δε νομίζω ότι αυτοί έχουν το Θεό τους. Το έχουμε ξαναδεί πολλές φορές το έργο...
  
Με άλλα ματς δε θα ασχοληθώ σοβαρά αυτήν την εβδομάδα, αυτό τα επισκιάζει όλα. Στο Χ του Καλλονή-Γιάννενα θα βάλω ένα πολύ μικρό ποσό μόνο και τίποτα άλλο.
  
Όποιος βλέπει Παναθηναϊκό ή ΠΑΟΚ καλύτερα να τα παίξει από ημίχρονο να αξίζει και η απόδοση.
 
Κάτι μου είπε ο αδερφός μου και για χρωστούμενο του Πλατανιά στον ΟΦΗ γιατί το περσινό ΟΦΗ-Πλατανιάς είχε έρθει τελευταίες αγωνιστικές 0-3. Δεν έχω άποψη όμως και βαριέμαι να το ψάξω. Πιθανώς να είναι κι έτσι...
 
Την Τρίπολη πρέπει μάλλον να τη βγάλουμε από το μυαλό μας σαν ομαδάρα και να τη ρίξουμε στην εκτίμησή μας ένα κλικ. Όχι επειδή δεν ξεκίνησε καλά τις δύο πρώτες αγωνιστικές, αλλά γενικότερα τα "σημάδια" δεν είναι καλά. Ελλείψει άλλων βέβαια θα είναι πάλι στην τετράδα και μάλλον εύκολα.
 
Για τον Πανθρακικό τα είπαμε. Ούτε ευρώ δε θα βάλω φέτος πάνω του, μόνο κόντρα θα τον παίζω συχνά. Αλλά όχι αύριο.

Το φιλικό Κομπότης-Μαρινάκης θα παιχτεί επίσης πολύ και λογικά δε χαλάει, αλλά εγώ δεν το παίζω.

Πάμε γερά Ατρομητάρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου