Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

Πόσο θα μείνει ο Σάκης στον Αστέρα;

Μετά το «χτύπημα» με Γκρατσίνι, ήρθε κι αυτό με Ερνάντεθ! Ο Τσιώλης υποδέχεται παίκτες που δεν θέλει κι αναρωτιέμαι αν θα κάνει κάτι γι’ αυτό...


Τρελά πράγματα συμβαίνουν στην Τρίπολη. Και βγάζουν μάτι. Τέτοια αντίδραση προπονητή σε επιλογές της διοίκησης ομολογώ ότι είχα καιρό να δω. Ο Τσιώλης τα έχει πάρει στο κρανίο και... χώνει αβέρτα! Πού θα οδηγήσει αυτό το πράγμα, ρε παιδιά; Μάλλον όχι σε κάτι καλό...
    
Προσέξτε τι δήλωσε ανοικτά και δημόσια ο Τσιώλης για τον Γκρατσίνι που υποτίθεται ότι αποκτήθηκε για να αντικαταστήσει τον Ράγιος: «Δεν έχει ούτε τα τρεξίματα ούτε τις επιστροφές του Ράγιος»! Με λίγα λόγια, αφού τον ξεφώνισε και τον χαρακτήρισε ολίγον... τεμπελάκο (πώς αλλιώς δηλαδή λέγεται ο παίκτης που δεν τρέχει και δεν ασχολείται με το μαρκάρισμα;), είπε ξεκάθαρα πως το νέο λαμπερό απόκτημα του Αστέρα μας, ο βιρτουόζος από την Αργεντινή με το αριστερό που στάζει μέλι, ο Λατίνος εραστής του ποδοσφαίρου, ο magico, ο μπαλαδόρος, ο σπεσιαλίστας, ο καλλιτέχνης, ο μερακλής, ο Γκρατσίνι με τα κόλπα του Χουντίνι, είναι... μισός Ράγιος. Και μας ξενέρωσε.
   
Κι εκεί που λες πως αυτό το ξέσπασμα ίσως ήταν μια μπόρα που μάλλον θα περάσει, ήρθε και δεύτερο «χτύπημα» για τον Τσιώλη. Ενώ επέμενε ότι δεν θέλει νέο τερματοφύλακα, αφού έχει τον Μπαντή και τον Γεωργακόπουλο και έλεγε με καμάρι ότι ήρθε η ώρα των Ελλήνων, η διοίκηση του έφερε τον Ντάνι Ερνάντεθ! Που δεν μου κάνει για Ελληνας. Αν τον έλεγαν Μπάμπη Ερνάντεθ, ίσως να την πάταγα. Τον λένε όμως Ντάνι και διαβάζω στη «SportDay» ότι είναι από τη Βενεζουέλα.
    
Ετσι έχουν τα πράγματα, φιλαράκια μου, στην Τρίπολη, λίγο πριν αρχίσουν οι υποχρεώσεις της ομάδας σε Ευρώπη και Ελλάδα. Και με κάθε σεβασμό, καλώ τον Τσιώλη ή να σταματήσει την γκρίνια ή να πάρει το καπελάκι του και να φύγει. Τον αγαπάω και δεν θέλω να τον βλέπω να χαλιέται. Δεν του αξίζει.
   
Πηγή: sportday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου