Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Τέλος ο Ριβάλντο από την Σάο Καετάνο

Παρελθόν από το δυναμικό της Σάο Καετάνο αποτελεί ο Ριβάλντο εξαιτίας ενός προβλήματος τραυματισμού στο δεξί του γόνατο.








Ο 41χρονος μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο από την ομάδα που αγωνίζεται στη Série B της Βραζιλίας και μάλιστα σκόραρε στο ντεμπούτο του, εν συνεχεία όμως δεν μπόρεσε ούτε καν να πλησιάσει τον παλιό καλό του εαυτό.
 
Δεδομένου ότι θα πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση και κατ' επέκταση θα απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος, ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ προτίμησε να λύσει τη συνεργασία του με την Σάο Καετάνο.
 
"Καλημέρα. Θέλω να ανακοινώσω ότι από σήμερα δεν παίζω πια στην Σάο Καετάνο, αφού δεν μπορώ να ξεπεράσω άμεσα το πρόβλημα στο γόνατο. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του συλλόγου και ιδίως τον πρόεδρο Ναΐρο", ήταν το μήνυμα του "Ρίμπο" στο Twitter.

Πηγή: contra.gr


Κάτω από το άρθρο υπάρχουν διάφορα σχόλια, τα πιο πολλά εκ των οποίων τον κράζουν και τον αποκαλούν φιλοχρήματο. Δύο από τα σχόλια, αντίθετα μεταξύ τους, είναι πολύ ενδιαφέροντα:

"Αυτοι οι παικτες επειδη γεννηθηκαν σε καταστασεις ακραιας φτωχιας εχουν ενα συγκεκριμενο θεμα με το χρημα. Ο Ριβαλντο ηταν τοσο φτωχος που τα δοντια του ειχαν πεσει σε πολυ μικρη ηλικια και το πρωτο πραγμα που εκανε οταν υπεγραψε το πρωτο σοβαρο συμβολαιο ηταν να παει να φτιαξει το στομα του. Εγω δεν τον παρεξηγω."

"Δεν παίζει για τα λεφτά ρε μάγκες. Απλά αγαπάει την μπάλα. Τι να παίρνει στη Serie B της Βραζιλίας δηλαδή????? Έλεος όλα τα βλέπετε με γνώμονα το χρήμα."

Όπως και να έχει, σχεδόν απίστευτο που τέτοιος παιχταράς ήρθε στην Ελλάδα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου