Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Αποθέωση του fair play στη Ρόδο -Ποδοσφαιριστής σκόραρε με το χέρι και το είπε στο διαιτητή

Ο όρος «θέατρο» δεν έχει μπει τυχαία στο ποδόσφαιρο. Πολλοί παίκτες προσπαθούν να εκβιάσουν μία απόφαση του διαιτητή. Ο Μιχάλης Σκαλέρης όμως...



...τους έδειξε το διαφορετικό δρόμο. Γιατί ο ποδοσφαιριστής ενημέρωσε το διαιτητή πως σκόραρε με το χέρι, ώστε να ακυρωθεί το τέρμα που σημείωσε!

Ο ορισμός του fair play έγινε σε αγώνα του Αντιμάχου, στον οποίο ανήκει ο Σκαλέρης, με τον Δίκαιο για το Κύπελλο Ρόδου. Σύμφωνα με τον sport-fm.gr, ο αρχηγός της ομάδας σημείωσε γκολ κάνοντας χέρι και παρότι ο διαιτητής δεν το διέκρινε, ο ίδιος φρόντισε να του το επισημάνει και το τέρμα ακυρώθηκε.
 
Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο Σκαλέρης έδωσε ρεσιτάλ ειλικρίνειας παρότι η ομάδα του ήταν πίσω στο σκορ εκείνη τη στιγμή (2-1) και θα μπορούσε να ισοφαρίσει. Τελικά ο Αντίμαχος έχασε, αλλά η ενέργεια του παίκτη σίγουρα αξίζει χειροκρότημα.
  
«Η αλήθεια είναι ότι εκείνη την στιγμή έκλεψα. Θεώρησα ότι δεν είναι σωστό από την πλευρά μου», είπε ο παίκτης, ενώ αναφερόμενος στο γεγονός ότι στο παρελθόν είχε φορέσει τη φανέλα της αντίπαλης ομάδας, η οποία μάλιστα τον τίμησε πριν από την έναρξη του παιχνιδιού πρόσθεσε: «Δεν θα μπορούσα να μην κάνω τίποτα. Αλλωστε δεν το άξιζα αυτό το γκολ. Αν και λατρεύω να βάζω γκολ, αυτό δεν μου άρεσε».

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου