Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Καινούριο ανέκδοτο Μαρινάκη: "Η λάσπη μας κάνει πιο δυνατούς!"

Μηνύματα με πολλούς αποδέκτες έστειλε ο Βαγγέλη Μαρινάκης μετά την οριστικοποίηση της πρόκρισης του Ολυμπιακού στους "16" του Champions League.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου του Ολυμπιακού:
 
"Πιστεύω ότι η Ελλάδα σήμερα έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα. Όταν στην Ευρώπη αντιμετωπίζεσαι με ίσους όρους, μπορούν να σου δώσουν και τρία πέναλτι και να κερδίσεις χωρίς τελικά να τα χρειαστείς.
 
Καρδιοχτυπήσαμε, είναι η αλήθεια, αφού όταν η μπάλα δεν μπαίνει μέσα, μπορεί να σε τιμωρήσει. Από εκεί και πέρα μπορούμε σήμερα να καταλάβουμε ότι αν το παιχνίδι γινόταν για το ελληνικό πρωτάθλημα και είχαμε τρεις αποβολές, τι θα γράφατε. Όλοι σας. Ο καλύτερος κερδίζει, ο καλύτερος δεν πρέπει να γίνεται στόχος με καθημερινή λάσπη. Πρέπει να είναι παράδειγμα προς μίμηση.
 
Αυτό που είδατε είναι σκληρή δουλειά. Ισχύει και στην καθημερινότητά μας. Αυτός που ξοδεύει, αυτός που δουλεύει, αμείβεται. Πρέπει να πάμε μπροστά και να σταματήσει η λάσπη.
 
Όλοι αυτοί που μιλούν για κάθαρση, δείχνουν διαφορετικά πράγματα με την καθημερινότητά τους. Ο Ολυμπιακός δέχεται πολλή λάσπη, και εγώ προσωπικά, αλλά όλα αυτά μας κάνουν πιο δυνατούς.
 
Ήταν μεγάλη νίκη για την Ελλάδα, αλλά ακόμη έχουμε πολλή δουλειά. Στους παίκτες είπα ότι τώρα ξεκινάμε. Αυτή η ομάδα πρέπει να πάει μπροστά στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρει το πρωτάθλημα. Καλό θα είναι να αποφύγουμε τη Ρεάλ, την Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα, αλλά αντίπαλο δεν μπορώ να διαλέξω. Μακάρι να πάει και ο ΠΑΟΚ καλά. Η Ελλάδα υποφέρει και χρειάζεται βοήθεια. Ζήτω ο Θρύλος, ζήτω ο Ολυμπιακός".

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου