Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013

Μπορεί να είναι πιο γραφικός κι απ'τη Σαντορίνη, αλλά εδώ έχει δίκιο

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανιώνιο η ΠΑΕ Ξάνθη...
  

    
   
   
   
   
    
...θυμήθηκε τη μη απόφαση για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν από τη Super League - προβιβαστούν από τη Football League και κάλεσε τον πρόεδρο της ΕΠΟ να διακόψει το πρωτάθλημα - παρωδία, χωρίς να πάρει σαφή θέση για το αδίκως ακυρωθέν γκολ του Σολτάνι στη Νέα Σμύρνη.


Το σχετικό δελτίο Τύπου:

"Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε της ΕΠΟ,
Ασφαλώς θα γνωρίζετε ότι έχει διοργανωθεί ένα πρωτάθλημα κι αυτή τη στιγμή συνεχίζει να παίζεται το πρωτάθλημα αυτό, χωρίς κανένας να γνωρίζει πόσες ομάδες θα υποβιβαστούν και πόσες ομάδες θα προβιβαστούν.
Κύριε Σαρρή, αυτό το οποίο συμβαίνει, θεωρείτε ότι αυξάνει την αξιοπιστία του Ελληνικού Πρωταθλήματος;
Να γνωρίζετε πάντως ό,τι και στο πρωτάθλημα της πιο υποανάπτυκτης χώρας του κόσμου, οι ομάδες γνωρίζουν με την έναρξη του πρωταθλήματος πόσες προβιβάζονται και πόσες υποβιβάζονται.
Θα πρέπει κ. Σαρρή, να σταματήσετε αυτή την παρωδία. Γιατί περί παρωδίας πρόκειται να μην γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος που παρακολουθεί αυτό το πρωτάθλημα, πόσες ομάδες προβιβάζονται και πόσες υποβιβάζονται.
Ας μην κρυβόμαστε όλοι μας πίσω από την Εθνική μας ομάδα που κρατάει τη σημαία ψηλά.
  
Υ.Γ.1: Το γεγονός ότι σήμερα διεξάγεται αυτό το πρωτάθλημα στο οποίο κανείς δεν γνωρίζει πόσοι προβιβάζονται και πόσοι υποβιβάζονται δεν τιμά ούτε τη Super League και πολύ περισσότερο την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία που είναι η εποπτεύουσα Αρχή (κι σαν εποπτεύουσα Αρχή θα μπορούσε να είχε αποφασίσει από την 1η Αγωνιστική). Είναι πρωτόγνωρο αυτό το οποίο συμβαίνει και ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ. Κύριε Σαρρή πρέπει να διακόψετε άμεσα το πρωτάθλημα μέχρι να αποφασίσετε πόσοι θα προβιβάζονται και πόσοι θα υποβιβάζονται εάν θέλετε να σώσετε ένα μέρος της αξιοπιστίας του πρωταθλήματός μας. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και την προσοχή που θα δείξετε στο ανώτερο πολύ σημαντικό ζήτημα.
  
Υ.Γ.2: Για ενημέρωσή σας το παιχνίδι Πανιώνιος – SKODA ΞΑΝΘΗ έληξε 0-0 με υπαιτιότητα της SKODA ΞΑΝΘΗ".

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου