Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Προγνωστικά μετά από καιρό...

Φέτος η χρονιά ξεκίνησε πολύ καλά στοιχηματικά, αλλά μετά από 2-3 αγωνιστικές άρχισε ένα παρατεταμένο ντεφορμάρισμα (για μένα τουλάχιστον) και μετά από 2,5 περίπου κερδοφόρα χρόνια (από τότε δηλαδή που άρχισα να παίζω μόνο ελληνικό πρωτάθλημα ή έστω...
  
  
...ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη κι Εθνική Ελλάδος) η χρονιά ήταν επιζήμια. Μας ρήμαξε κυρίως ο Πανθρακικός που από την αρχή της χρονιάς δεν τον πίστεψα, τον έπαιζα κόντρα και έχανε σπάνια. Έτσι, έκοψα για μερικές εβδομάδες το στοίχημα κι εκεί που σκεφτόμουν να το ξαναρχίσω, σταμάτησε και η betoto, στην οποία έπαιζα τελευταία, τη λειτουργία της στην Ελλάδα. Δε με πείραξε, είπα θα κάνω μεγαλύτερη αποχή, έκανα και μια μικρομελέτη για να δω σε ποια εταιρία θα μπω κι έτσι ξεκίνησα στη sportingbet το προηγούμενο Σαββατοκύριακο.
 
Λίγο από έλλειψη χρόνου και λίγο για... γούρι δεν έδωσα προγνωστικά την περασμένη εβδομάδα, αλλά πήγε πολύ καλά με αποκορύφωμα το 1 ημίχρονο - 2 τελικό του ΠΑΟΚ στα Πηγάδια με απόδοση 26.


Πάμε στα σημερινά. Βλέπω πολλά και τίποτα. Τίποτα άχαστο, αλλά και αρκετά καλούτσικα σημεία με μεγάλες αποδόσεις. Αν τα παίξυμε όλα και μονά αποδεκτά, τότε πιστεύω ότι το ταμείο θα είναι τη Δευτέρα πιο φουσκωμένο απ'ότι είναι σήμερα.

Σημείο της αγωνιστικής (δεδομένης και της απόδοσης φυσικά) το Χ στο Πανθρακικός-Ξάνθη. Το έβλεπα διπλό μετά την ήττα της Ξάνθης από τον ΠΑΟΚ στη λήξη, αλλά τελικά νομίζω ότι το Χ δε θα χαλάσει κανέναν στο...Ελ Θράκικο!
 
Ο Παναθηναϊκός νομίζω ότι θα κερδίσει πολύ εύκολα τον Πανιώνιο, ο οποίος χωρίς τον Αραβίδη δε θα σκοράρει καν! Ο προπονητής του Πανιωνίου είναι ήρωας, με ανύπαρκτο υλικό κρατάει τον Πανιώνιο αξιοπρεπέστατο. Χωρίς τον Παντέλη, οι Νεοσμυρνιώτες θα ήταν περίπου τελευταίοι... Σήμερα δε γλυτώνουν όμως!

Τα Γιάννενα έχασαν τον Ντε Βιντσέντι (τόλμησαν να κοντράρουν τον αήττητο στο Καραϊσκάκη και ο αήττητος τους τον πήρε πίσω), πούλησαν τον Τσάβες και άρα δε θέλουν να μπουν στα play off. Τι μένει λοιπόν; Να κάνουν μια αξιοπρεπή πορεία, να κάνουν δμόσιες σχέσεις, να στήσουν και κανά δυο ματσάκια και βγήκε η χρονιά! Στον Απόλλων Σμύρνης πιστεύω ότι θα χάσουν. Ο Απόλλωνας αμυντικά είναι τρύπιος, αλλά λόγω του καλοπληρωτή μεγαλομετόχου του δε νομίζω ότι θα πέσει. Αν πέσουν θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη για μένα. Κρατάμε τον άσσο, καλή η απόδοση.

Αυτά είναι τα βασικότερα που βλέπω. Στα υπόλοιπα δεν είμαι τόσο ζεστός, αλλά ας πω μια άποψη για όλα:

Ο ΟΦΗ σίγουρα έχει πλεονέκτημα απέναντι στη Βέροια, αλλά στο 1,60 δεν το παίζω. Αρβανιτίδης είναι αυτός!

Λεβαδειακός-Εργοτέλης: Δυσαρέσκεια για Καραγεωργίου στη Λιβαδειά, αλλά ο Τέλης είναι ακόμα πιο πεσμένος τελευταία. Μάλλον άρχισε να ξεφουσκώνει απότομα, έχασε και τον Πελέ... Δε βλέπω να σκοράρουν καν οι Κρητικοί. Προβλέπω πανάθλιο ματς από 0-0 μέχρι 2-0. Δεν είμαι ζεστός όμως.

Σιγά μην παίξουμε ΠΑΟΚ στο 1,22 με Παναιτωλικό. Αν ήταν ΠΡΟ-ΠΟ θα το παίζαμε άσσο, που λέει και κάποιος γνωστός μου. Τώρα που είναι στοίχημα όμως κι έχουμε κι αποδόσεις, αν θέλει ντε και καλά κάποιος να το παίξει κάτι, καλύτερα να πάει με το Χ2. Το 1,22 είναι από τις πιο τραγικές αποδόσεις της χρονιάς, καμία λογική!

Ο Πλατανιάς του Αναστό είναι η ομάδα του under, να το έχετε υπόψιν. Θα χάνει δύσκολα και θα κερδίζει δύσκολα. Ο Αλενατόρε παρκάρει το λεωφορείο μπροστά στην εστία και δε μπορείς εύκολα να τον κερδίσεις με πάνω από ένα γκολ. Πάντως είναι από τις πιο ενισχυμένες ομάδες με Μενδρινό και Βλαχοδήμο (ως τώρα) και θα σωθεί εκτός απροόπτου. Έτσι κι αλλιώς, δεν ήταν τραγικός ο Πλατανιάς στον πρώτο γύρο κι άξιζε πιο πολλούς βαθμούς...

Πέρυσι ο αήττητος έχασε μόνο από τον Ατρόμητο. Παικτικά είναι πολύ πιθανό και φέτος να χάσει ή να φέρει Χ. Αρκετές ομάδες θα του έκοβαν βαθμούς αν τις άφηναν, γιατί όχι κι ο Παράσχος; Από το διπλό του 1,57, καλύτερα 1Χ ή και ξερό 1 για τους τολμηρούς!

Για το Καλλονή-Άρης δεν ξέρω τι πληροφοριες έχουν οι book και αλλάζουν συνέχεια γνώμη. Παικτικά είναι άσσος, πώς να κερδίσει ο Άρης;;

Άντε καλή τύχη λεβέντες! Μου έλειψε το στοιχηματάκι του Σαββατοκύριακου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου