Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη από τον τζάμπα μάγκα Χατζηνικολάου: "Άλλοι έσωσαν πέρυσι τον Άρη!"

Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του που συζητήθηκε ο Γιάννης Χατζηνικολάου έκανε τον απολογισμό της βραχύβιας θητείας του στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Παραδέχθηκε τα λάθη του, κατηγόρησε ωστόσο ανοικτά όσους τον "πολέμησαν" μέχρι την ημέρα που αποχώρησε από το πόστο. 
 
Στο φινάλε μάλιστα των δηλώσεών του στον Arena 89,4 και ερωτηθείς τι θέλει να ευχηθεί στον Σούλη Παπαδόπουλο τόνισε: "Θα του έλεγα καλή επιτυχία κι ας έλεγε εις βάρος μου κάποια πράγματα στις καφετέριες στην Αθήνα. Για μένα το βασικό είναι να σωθεί η ομάδα. Πέρυσι σώθηκε με κάποιους τρόπους, ουσιαστικά άλλοι την έσωσαν".
 
Προηγουμένως ο Έλληνας προπονητής είχε επιτεθεί σε όσους εξακολουθούν να κάνουν δημόσια κριτική χωρίς να γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα "μαϊντανούς" και κατονόμασε τον Γιάννη Μιχαλήτσο ως ένα εξ αυτών. "Δεκαπέντε χρόνια τα παίρνει από τον Άρη, τι βγαίνει και λέει; Πέντε φορές έκανε τον προπονητή στον Άρη! Εγώ δεν έγινα προπονητής στον Άρη, ήρθα προπονητής στον Άρη", ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Ο Γιάννης Χατζηνικολάου τόνισε μεταξύ άλλων ότι για τα λάθη που έγιναν στις μεταγραφές ευθύνονται κυρίως "η πίεση και η στενότητα χρόνου", υποστήριξε ότι "πρώτη επιλογή ήταν ο Σουμπίνιο" και όχι ο Τάτος, εξήγησε ότι ουδείς εκ των Παπαζαχαρία και Καζναφέρη ήθελε να ανανεώσει και προσέθεσε ότι για τον Έλσνερ είχε εισηγηθεί αρνητικά, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "βρέθηκα απέναντι στους μανατζαραίους και τα παιχνίδια τους. Από τη στιγμή που βρέθηκαν απέναντι τους, ήξερα ότι ανά πάσα στιγμή θα είμαι το εύκολο θύμα και θα αρχίσουν τον πόλεμο. Το ήξερα. Έπρεπε να παραιτηθώ εκείνη τη στιγμή".
 
Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο πρώην προπονητής του Άρη αποκάλυψε μια συνάντηση με τον Αγκάνθο, στην οποία ο Ισπανός του είπε ότι αν ήταν υγιής δεν θα έπαιζε στους "κίτρινους", ενώ υποστήριξε πως ο λόγος που αποχώρησε ο Ουντόντζι δεν ήταν αποκλειστικά και μόνο οικονομικός, αφού προέκυψε κάποιο θέμα στα αποδυτήρια.
 
Τέλος για τη σχέση του με τον Τύπο ο Χατζηνικολάου σημείωσε πως "κάποιοι δημοσιογράφοι παρεξήγησαν το γεγονός ότι δεν μιλούσα και νόμιζαν πως ήμουν απέναντι τους. Εγώ δεν ήθελα να αδικήσω κάποιον  δημοσιογράφο και δεν μιλούσα σε κανένα. Ίσως και να έκανα λάθος. Ένας δημοσιογράφος μου είπε στη Βουλγαρία πως αυτός έφαγε τον Κούπερ, σιγά μη κολλούσε σε εμένα! Εντάξει, μετά από λίγο καιρό με φάγανε".

Πηγή: contra.gr

superligda: Εκτός του ότι δεν τα είπε όταν έπρεπε να τα πει, ονόματα μανατζαραίων δεν είπε, το όνομα του δημοσιογράφου δεν το ανέφερε αλλα ουτε και το θέμα στα αποδυτήρια ονομάτησε!
Συνυπολογίζοντας και το πούλημα πέρυσι στον Ηρακλή πριν τα play-off επειδή τον ζήτησε ο Άρης, μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι είναι πολύ βαρύμαγκας και μπεσαλής ο Χατζηνικολάου. Το ότι προπονητικά δεν παρουσίασε τίποτα πουθενά είναι το λιγότερο και δεν το εξετάζουμε αυτή τη στιγμή...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου