Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Δυσαρεστημένος ο Σηφάκης! Δε μας χέζεις ρε Σηφάκη παλαίμαχε;

Δυσαρεστημένος από τον λιγοστό χρόνο συμμετοχής του στον Ατρόμητο είναι ο Μιχάλης Σηφάκης, ο οποίος ενδέχεται να ζητήσει να αποχωρήσει από την ομάδα του Περιστερίου. 
 

  
 
Ο Μιχάλης Σηφάκης δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Γιώργου Παράσχου για τη θέση του βασικού στον Ατρόμητο, γεγονός που έχει προκαλέσει τη δυσαρέσκεια του Έλληνα τερματοφύλακα.
 
Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση του ποδοσφαιριστή με τη διοίκηση της ομάδας και το πιθανότερο είναι ο διεθνής γκολκίπερ να εκφράσει την επιθυμία του να αποχωρήσει από το Περιστέρι, αφού ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής του ενδέχεται να του στερήσει ακόμη και τη θέση του στην Εθνική Ελλάδας ενόψει του Μουντιάλ της Βραζιλίας.
 
Μένει να δούμε εάν ο Ατρόμητος θα θελήσει να πείσει τον 29χρονο να παραμείνει στην ομάδα ή εάν θα λύσει το συμβόλαιό του και θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου τερματοφύλακα.

Πηγή: contra.gr
       
superligda: Παλαίμαχος από τα 23 του, τραγικές επιλογές σαν αθλητής και σαν άνθρωπος, όταν είχε κάνει την τελευταία του καλή χρονιά δεν είχαμε ακουστά τι είναι το ΔΝΤ! Πέρυσι δε μπορούσε να παίξει ούτε σε μια μέτρια ομάδα του Βελγίου κι έπρεπε να κληθεί ο βασικός τερματοφύλακας στο Copa Africa για να κάνει την πρώτη του συμμετοχή τα Χριστούγεννα! Φέτος ο Παράσχος προτιμάει τον 34χρονο Ελληνο-ιταλό Λουίτζι Τζενάμο για βασικό. Ο Σηφάκης θα μείνει με τη μούρη και τη γκλαμουριά απ'ότι φαίνεται, εκτιμώ ότι η πορεία που έχει πάρει εδώ και πολλά χρόνια είναι πολύ αργά για να αντιστραφεί. Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου