Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

Ξεφτίλα! Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για Ξηροκώστα!

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς για Ξηροκώστα!Ο Νίκος Ξηροκώστας είχε συγκλονίσει με τον τραυματισμό του στο Άρης-ΑΕΚ, όμως η Football League που του οφείλει πάνω από 200 χιλ., προσέφυγε στα δικαστήρια για να πάψει να τον πληρώνει!
Εκεί που σκέφτεται κανείς πως υπάρχουν στιγμές που το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν μπορεί να... κατρακυλήσει και άλλο προκύπτουν πρωτοφανή πράγματα! Ο Νίκος Ξηροκώστας, οπαδός της ΑΕΚ που εδώ και πολλά χρόνια είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι έχοντας τραυματιστεί σοβαρά στην σπονδυλική του στήλη στο παιχνίδι με τον Άρη στο Χαριλάου έχει δικαιωθεί εδώ και αρκετό καιρό για αποζημίωση ύψους 400 χιλ. ευρώ από την ΕΠΑΕ και την ΠΑΕ Άρης.

Το ποσό αυτό του είχε επιδικαστεί ως αποζημίωση. Φαινομενικά ο Ξηροκώστας έπρεπε ήδη να είχε πάρει τα χρήματά του και να είχαν τελειώσει όλα. Βλέπετε τα κιγκλιδώματα από τα οποία έπεσε δεν είχαν στατική επάρκεια, κάτι που υπάρχει ακόμα στα ελληνικά γήπεδα.
 
Και όμως το... μαρτύριο του Νίκου Ξηροκώστα δεν έχει τέλος παρά τα τόσα χρόνια που έχουν περάσει. Μετά την αδυναμία πληρωμής του ποσού που δήλωσε η ΠΑΕ Άρης και την μεταφορά των χρεών της ΕΠΑΕ στην Football League ο φίλαθλος της Ένωσης έχει λάβει μόνο περίπου 200 χιλ. ευρώ.
 
Και σαν μην έφτανε αυτό η Football League έχοντας σταματήσει να παίρνει το συμφωνηθέν ποσό από την Λίγκα ως ενίσχυση για κάθε χρόνο, προσέφυγε στα δικαστήρια με διάφορες αιτιολογίες για να πληρώσει άλλο τον Ξηροκώστα! Με αυτόν τον τρόπο θέλει να σταματήσει να πληρώνει τον φίλο της ΑΕΚ, γλιτώνοντας έτσι τα υπόλοιπα 200 και πλέον χιλ. ευρώ!

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου