Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2014

Φοβερό πρωτάθλημα και στη Football League! Με 10 παίκτες κατέβηκε η Γλυφάδα!


Ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε τη Γλυφάδα 4-0 σε αγώνα παρωδία στην Καισαριανή, με την αθηναϊκή ομάδα να ξεκινά με 10 παίκτες και τις δύο ομάδες να τελειώνουν με εννέα η κάθε μία.








Όλα στην Καισαριανή άρχισαν από τη στιγμή που η Γλυφάδα, λόγω των οικονομικών προβλημάτων, δεν μπόρεσε να συμπληρώσει 11άδα και παρουσιάστηκε στον αγώνα με 10 παίκτες, απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό Βόλου.
 
Μόνο που στην εξέλιξη του αγώνα συνέβησαν πολλά ευτράπελα. Ο Ολυμπιακός Βόλου έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα, έπειτα από 32 αγωνιστικά λεπτά είχε φθάσει το σκορ στο 4-0 ! Όμως στο 41' ο Μάριο Μπρέσκα αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και οι «ερυθρόλευκοι» του Βόλου έμειναν κι αυτοί με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.
Παρόλα αυτά τα προβλήματα για τη Γλυφάδα δεν σταμάτησαν εκεί, με την αθηναϊκή ομάδα να παρατάσσεται στην έναρξη του β' ημιχρόνου με εννέα παίκτες, λόγω προβλήματος τραυματισμού του Μαρκάκη.
 
Για να ακολουθήσει μια κίνηση fair play από τους φιλοξενούμενους, με τον Στάθη Ρόκα να αποχωρεί από το παιχνίδι, προφασιζόμενος τον τραυματία, αλλά αυτό έγινε έπειτα από εντολή του προπονητή του.
 
Ετσι ο αγώνας συνεχίστηκε και τελείωσε με τις ομάδες να είναι με εννέα παίκτες η κάθε μία. Το σκορ, δεν άλλαξε, με τον Ολυμπιακό Βόλου να παίρνει τρεις βαθμούς και να αποσπάται των Χανίων επτά βαθμούς.
 
Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου