Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Γεωργέας: "Έχω ονειρευτεί διαφορετικό τέλος". Άσε μας ρε Γεωργέα...

Ο Νίκος Γεωργέας είναι εκ των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που πλήττονται από την καταδικαστική απόφαση της Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ για τη μη χορήγηση αδειοδότησης.
 
Μιλώντας στην εφημερίδα "livesport", ο 36χρονος πολυσύνθετος αμυντικός, δήλωσε σοκαρισμένος από...
  

 ...τη δυσάρεστη αυτή εξέλιξη, αλλά εξέφρασε ταυτόχρονα την επιθυμία να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή την Ένωση, ελπίζοντας σε ανατροπή του διαμορφωθέντος σκηνικού.
 
"Δεν ξέρω τι να πω. Δεν είναι καθόλου ευχάριστη αυτή η εξέλιξη. Όχι μόνο για μένα, αλλά για όλα τα παιδιά των οποίων λήγουν τα συμβόλαια. Αν δεν αλλάξει η ποινή πολλοί ποδοσφαιριστές θα μείνουν χωρίς δουλειά", ήταν το αρχικό σχόλιο του Καλαματιανού άσου, ο οποίος ερωτηθείς για το τι προτίθεται να πράξει, απάντησε: "Υπομονή. Έχω συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου. Θα περιμένω όσο γίνεται, αφού έχω ονειρευτεί διαφορετικό το τέλος της καριέρας μου στην ΑΕΚ".

Πηγή: contra.gr

Μάλλον περίμενε να κάνει τον γύρο του θριάμβου και όλο το γήπεδο να κλαίει όρθιο... Το ακόμα πιο ωραίο είναι ότι ο δημοσιογράφος τον αποκαλεί "πολυσύνθετο αμυντικό"!!! Φυσικά δε φταίει σε τίποτα ο φιλότιμος και τίμιος Νίκος Γεωργέας για το ότι αγωνίζεται για 11 χρόνια στην ΑΕΚ (από το 2001!) και φέτος ήταν και από τους διακριθέντες. Φταίνε αυτοί που κατάντησαν την ΑΕΚ έτσι όπως την κατάντησαν. Γιατί στην ΑΕΚ των Σαβέφσκι, Κετσπάγια, Τσιάρτα, Μανωλά, Κασάπη, Σαμπανάτζοβιτς και Ντέμη, ο Γεωργέας μπορεί να έπλενε καμια φανέλα ή να τους έδενε τα κορδόνια...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου