Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

«Εκλεισε» Κολοβέτσιο ο ΠΑΣ

Στα Γιάννενα θα μεταβεί σήμερα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, ούτως ώστε να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με τον ΠΑΣ. Η διοίκηση του ηπειρώτικου συλλόγου έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον νεαρό αμυντικό, ο οποίος δεν τα βρήκε με τη Λάρισα στην ανανέωση της συνεργασίας.





Για τον Κολοβέτσιο είχε ενδιαφερθεί και ο ΠΑΟΚ, ωστόσο ο «Αγιαξ της Ηπείρου» είχε τον τρόπο να τον πείσει να φορέσει τα κυανόλευκα και κινήθηκε αστραπιαία. Ισως και σήμερα να υπάρξουν ανακοινώσεις, εφόσον ρυθμιστούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Αλλωστε, ο Κολοβέτσιος είναι 21 ετών και με τα δεδομένα που ισχύουν τώρα στο θέμα της αδειοδότησης και κατ' επέκταση στην απαγόρευση μεταγραφών παικτών άνω των 22 ετών ο ΠΑΣ έχει το δικαίωμα να τον εντάξει στο ρόστερ.

Ο Κολοβέτσιος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΛ στη Super League στις 18 Απριλίου του 2010 (σε ματς με τον Λεβαδειακό) και συνολικά στην πρώτη κατηγορία μετρά 13 συμμετοχές. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν βασικό στέλεχος των «βυσσινί» στη Football League με 26 συμμετοχές και 2 γκολ.

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Χριστόπουλος επέστρεψε από τη Ρόδο, όπου αναθεώρησε το δίπλωμα UEFA PRO στη σχολή των προπονητών, και τα είπε για ακόμα μία φορά με τον Γιώργο Χριστοβασίλη. Ως γνωστόν, υπάρχουν δύο διαφορετικά πλάνα ανάλογα με τις εξελίξεις, αλλά -όπως αποδεικνύει η επικείμενη μεταγραφή του Κολοβέτσιου, κάποιες υποθέσεις μπορούν ούτως ή άλλως να δρομολογηθούν.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου