Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Η πιο μαύρη σελίδα στην ιστορία του Εθνικού Πειραιά

Τις πιο «μαύρες» σελίδες στην ιστορία του, γράφει ο Εθνικός Πειραιά, ο οποίος με την ήττα του από την Τριγλία, υποβιβάστηκε, για πρώτη φορά, στο Τοπικό πρωτάθλημα του Πειραιά. Μάλιστα υπήρξαν...
   
   


...και επεισόδια από οπαδούς των «κυανόλευκων», οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έσπασαν τους πάγκους των δύο ομάδων.
   
Εκεί υπήρξαν κάποια επεισόδια, αφού οι οπαδοί κινήθηκαν απειλητικά προς τους παίκτες, «έπεσαν» κάτι ψιλές, όμως με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πάντα τελείωσαν.

Παράλληλα στήθηκαν και λαϊκά δικαστήρια έξω από το γήπεδο, όπου περίπου 150 οπαδοί περίμεναν την ομάδα για να την αποδοκιμάσουν και να φωνάξουν συνθήματα εναντίον της.

Πηγή: sport-fm.gr

Θυμηθείτε τώρα μια ιστοριούλα: Ο ιστορικός Εθνικός Πειραιά που παραδοσιακά έπαιζε στην Α' Εθνική (η οποία μετονομάστηκε σε Super League γιατί τα'χαμε όλα, αυτό μας μάρανε!) μοιραζόταν το ίδιο γήπεδο με τον Ολυμπιακό, το Καραϊσκάκη. Κάποια στιγμή ο πολύ ισχυρός Σωκράτης Κόκκαλης, που μεσουρανούσε τότε και στο ποδοσφαιρικό παρασκήνιο αλλά και στην ελληνική πολιτική σκηνή, αποφάσισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να έχει δικό του ιδιόκτητο γήπεδο. Βέβαια αν ο Εθνικός συνέχιζε να αγωνίζεται στην Α' Εθνική, κάτι τέτοιο θα ήταν πολύ δύσκολο. Κι έτσι ο θρυλικός Εθνικός Πειραιά εξαφανίστηκε και το Καραϊσκάκη "παραχωρήθηκε" στον Ολυμπιακό. Μην πάει πουθενά το μυαλό σας ρε μπαγάσες, σύμπτωση ήταν...
   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου