Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Τέλος εποχής για τον παικταρά Κλάρενς Σέεντορφ!

Ο Κλάρενς Σέεντορφ αποχαιρέτησε την αγαπημένη του Μίλαν μετά από 10 χρόνια προσφοράς.
  
Mετά από 10 χρυσά χρόνια στη Μίλαν και 2 κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ, ο Κλάρενς Σέεντορφ αποχαιρέτησε τους ροσονέρι.


  
Το συμβόλαιο του 36χρονου Ολλανδού με τους Μιλανέζους ολοκληρώθηκε και την περασμένη Πέμπτη ο παίκτης αποχαιρέτησε και επίσημα την ομάδα που υπηρέτησε πιστά και με συνέπεια.
  
Ο Σέεντορφ έγινε γνωστός παίζοντας ποδόσφαιρο στον Αγιαξ ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε στη Σαμπντόρια, στη Ρεάλ και στην Ιντερ. Πλέον ο ποδοσφαιριστής εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του για τη συνέχεια της καριέρας του οι οποίες προέρχονται από τη Βραζιλία (Μποταφόγκο) και ΗΠΑ (ομάδες της MLS).

Πηγή: contra.gr
 
superligda: Ο ανεπανάληπτος Ολλανδός έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που κατέκτησε 3 Champions League με 3 διαφορετικές ομάδες και μάλιστα με τη Μίλαν το πήρε και δεύτερη φορά! Ρεκόρ που δύσκολα θα σπάσει από παικταρά που δύσκολα θα ξαναβγεί. Μπορεί ποτέ να μην πήρε χρυσή μπάλα, χρυσό παπούτσι, την πιο ακριβή μεταγραφή και άλλα τέτοια εμπορικά, αλλά ήταν (και είναι, δε σταμάτησε το ποδόσφαιρο) ο παίκτης που ο προπονητής λατρεύει να προπονεί και να κοουτσάρει. Του Σέεντορφ δεν του έλειπε όλα αυτά τα χρόνια τίποτα. Είχε μυαλό, τρίπλα, σουτ, ταχύτητα, αντοχή, πάθος και άψογο χαρακτήρα... Και ο δίκαιος Θεός του ποδοσφαίρου τον αντάμεψειψε με όσα του αξίζαν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου