Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Στον Πανακρωτηριακό ο Πίου!

Σε μία από τις πλέον μεγάλες μεταγραφές του καλοκαιριού προχώρησε ο Πανακρωτηριακός, ο οποίος αγωνίζεται στο τοπικό Χανίων και απέκτησε μόλις την Πέμπτη (27/9) τα δικαιώματα του Ιζουάνα Ζοέλ Ανίνο.
  
  
  
  
    
 
   
  

Και επειδή, σίγουρα, θα αναρωτιέστε αρκετοί γιατί κάνει αίσθηση αυτή η μεταγραφή, σας αναφέρουμε πως πρόκειται για τον 34χρονο Νιγηριανό που έγινε γνωστός σ' όλη την Ελλάδα με το όνομα Πίου συμμετέχοντας σε γνωστή διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας.
 
Ο 34χρονος Νιγηριανός άσος, λοιπόν, συμφώνησε με την κρητική ομάδα, που αγωνίζεται στο τοπικό Χανίων και μένει να εκδοθεί το δελτίο του για να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής.
Το στόρι του Πίου
  
Ο Πίου δεν έγινε ποδοσφαιριστής για χάρη της διαφήμισης γνωστής εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, αλλά ήταν και είναι… Μάλιστα, πριν από 12 χρόνια ένας ξένος μάνατζερ τον... εντόπισε, τον διάλεξε και του έκλεισε συμβόλαιο σε μια μικρή ομάδα στην Ελλάδα.
 
Το όνειρο αυτό, της ποδοσφαιρικής καριέρας, όμως, διακόπηκε πολύ γρήγορα, όταν τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μηνίσκος είπαν οι γιατροί και το συμβόλαιο... ακυρώθηκε.
 
Στην Νιγηρία δεν γύρισε ποτέ. Εμεινε εδώ προσπαθώντας να στήσει τη ζωή του σε άλλη βάση και εν τέλει τα κατάφερε.

Πηγή: sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου