Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

Γκαλέτι: "Περήφανος για τον πατέρα μου"

Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μίλησε για την επέμβαση μεταμόσχευσης νεφρού στη οποία υποβλήθηκε και ευχαρίστησε τον πατέρα του για την απόφασή του να δώσει το δικό του.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός πριν την εγχείρηση στην "Real News":
 
«Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου θα υποβληθώ σε μεταμόσχευση νεφρού, το οποίο θα πάρω από τον πατέρα μου. Οι γιατροί λένε πως όταν κάνω την επέμβαση, θα μπορέσω να παίξω ξανά. Το εύχομαι και το θέλω όσο τίποτα άλλο.
 

Αποφάσισα να κάνω την εγχείρηση και, αν όλα πάνε καλά, να έχω μία ζωή όπως είχα και πριν. Οι γιατροί μου είπαν πως ο πατέρας μου είναι συμβατός δότης. Αν δεν παρουσιαστούν επιπλοκές, θα μπορέσω να παίξω ξανά ποδόσφαιρο.
 

Είμαι περήφανος για τον πατέρα μου. Είμαι κι εγώ πατέρας τριών κοριτσιών και νομίζω πως θα έκανα το ίδιο δίχως σκέψη. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να είμαστε ευτυχισμένοι στο φινάλε. Μου δίνουν δύναμη οι κόρες μου. Περιμένω πώς και πώς να φτάσει η μέρα της εγχείρησης. Ανυπομονώ, όπως και όλοι στην οικογένειά μου».
 

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, είπε: «Δεν ξεχνώ κι εγώ όσα πέρασα στην Ελλάδα, ούτε τον κόσμο ξεχνώ. Παρακολουθώ ακόμα και τώρα, όποτε μπορώ, τους αγώνες του Ολυμπιακού. Ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση».
  
Πηγή: contra.gr

Η επέμβαση του Αργεντίνου έγινε με επιτυχία και μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν παρουσιάστηκε καμία επιπλοκή. Στο newsbeast.gr διαβάσαμε:
 
Ομαλά εξελίσσεται η μετεγχειρητική κατάσταση του Λουτσιάνο Γκαλέτι, ο οποίος υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση νεφρού. Η σύζυγος του πρώην άσου του Ολυμπιακού, Σολεδάδ, δήλωσε πως όλα πάνε καλά και πως ο σύζυγός της έχει αρχίσει να κάνει σχέδια για επιστροφή στα γήπεδα. "Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία επιπλοκή και το νεφρό λειτουργεί κανονικά. Μας είπαν ότι όλα πήγαν καλά και ότι τελικά πήραν μόνο ένα μέρος του νεφρού του πατέρα του, γιατί ήταν μεγάλο. Ο Λουτσιάνο θα παραμείνει κλινήρης για λίγες ημέρες και μετά θα παραμείνει στο σπίτι δεχόμενος περιορισμένες επισκέψεις υπό το φόβο να μολυνθεί από ιούς ή βακτήρια", ανέφερε η σύζυγος του 32χρονου άσου και πρόσθεσε: "Ο Λουτσιάνο είχε σχεδόν συμβιβαστεί με την ιδέα πως δεν θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο, αλλά όταν του είπαν πως μετά την επέμβαση κι εφόσον ήταν πετυχημένη θα μπορούσε να αγωνιστεί ξανά...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου