Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

Φοβερή κίνηση από Χατζηνικολάου, πήγε στα αποδυτήρια του Άρη!

Ο προπονητής του Πλατανιά, γνωστός για τα κιτρινόμαυρα αισθήματα του(καθώς έχει φορέσει για πολλά χρόνια τη φανέλα του Αρη), μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια της ομάδας και μίλησε στους παίκτες μέσα από την καρδιά του, σε αντίθεση με τον Μάκη Κατσαβάκη, ο οποίος δεν επισκέφτηκε καν τα αποδυτήρια.




Ο προπονητής του Πλατανιά δεν ξέχασε τα έξι χρόνια (1984-1990) που αγωνίστηκε στον Αρη και θεώρησε πρέπον να βρεθεί κοντά στους παίκτες του αντιπάλου για να τους εμψυχώσει και να τους δώσει να καταλάβουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται.
 
«Φοράτε τη φανέλα ενός τεράστιου συλλόγου και πρέπει να το καταλάβετε αυτό. Πρέπει να σκύψετε το κεφάλι και να δουλέψετε σκληρά προκειμένου να ξεπεράσετε και να αντιστρέψετε αυτήν την κατάσταση. Ο Άρης είναι μια μεγάλη ομάδα και θα ξαναβρεί το δρόμο της και κάποια στιγμή θα επανέλθει και πάλι, αυτό πρέπει να το ξέρετε», ήταν μερικά από τα λόγια του Σερραίου τεχνικού.
 
Αν μη τι άλλο η κίνηση του Χατζηνικολάου δείχνει αφενός τον τεράστιο σεβασμό που τρέφει για την ομάδα (παρότι προπονητής άλλης ομάδας) και αφετέρου ήταν κάτι το οποίο συζητήθηκε αρκετά και προκάλεσε ιδιαίτερη εντύπωση στους παίκτες της ομάδας.
 
Πηγές: sentragoal.gr και onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου