Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Μουσλίμοβιτς εναντίον Ντρογκμπά!

 Μουσλίμοβιτς εναντίον Ντρογκμπά! Ο Μουσλίμοβιτς εναντίον του Ντρογκμπά! Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ βρέθηκε αντιμέτωπος με τον πρώην άσο της Τσέλσι καθώς και οι δύο αγωνίζονται στο κινέζικο πρωτάθλημα και φυσικά βρίσκονται στο επίκεντρο.
 
   
 
    

Η ομάδα του Μουσλίμοβιτς, η Γκιζού Ρενέ, κέρδισε με το επιβλητικό 4-2 την ομάδα του Ντρογκμπά (Σαγκάη Σενγκούα). Ο «Μούσλι», πάντως, δε σκόραρε, αν και είχε ευκαιρίες για γκολ. Πάντως, στην Κίνα, ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ διανύει μία εξαιρετική ποδοσφαιρική σεζόν, η οποία όμως πλησιάζει προς το φινάλε της.
   
Η Γκιζού Ρενέ του Μουσλίμοβιτς βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση ενός βαθμού από την τρίτη ομάδα του πρωταθλήματος. Στις τρεις αγωνιστικές έως το τέλος όλα είναι πιθανά να συμβούν.
   
ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ
 
Ποιος τη χάρη του. Ο Ζλάταν στην Κίνα διαπρέπει. Συνολικά σε 28 παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου με την ομάδα του έχει πετύχει 13 γκολ, ενώ είναι καταγεγραμμένες και 5 ασίστ. Μάλιστα η Γκιζού Ρενέ προκρίθηκε πρόσφατα στον τελικό του κυπέλλου Κίνας. Και ο «Μούσλι» είχε σημαντική συνεισφορά. Στις 26 Σεπτεμβρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Σαν Ντονγκ Λούνενγκ, ο «Μούσλι» σκόραρε στο ισόπαλο 2-2. Και με το δικό του γκολ η Γκιζού προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλλου. Διεκδικεί και Τσάμπιονς Λιγκ στο πρωτάθλημα και κύπελλο λοιπόν.
   
Πηγή: sport103.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου