Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Παροξυσμός για δύο απίστευτα γκολ από τον παιχταρά Ρεκόμπα

Ο Αλβάρο Ρεκόμπα προκάλεσε παροξυσμό στους συμπατριώτες του, πετυχαίνοντας δύο υπέροχα γκολ στην αναμέτρηση της Νασιονάλ με τη Φένιξ, για το πρωτάθλημα Ουρουγουάης.
  
   
     

Ο πρώην άσος του Πανιωνίου διανύει το 35ο έτος της ηλικίας του, ωστόσο εξακολουθεί να διαπρέπει, προσφέροντας απλόχερα στιγμές μαγείας στους συμπατριώτες του που τον στερήθηκαν τόσα χρόνια ελέω της διεθνούς καριέρας του, φορώντας πλέον τη φανέλα της Νασιονάλ.
  
Το πρώτο γκολ του Ουρουγουανού σημειώθηκε με υποδειγματικό φαλτσαριστό πλασέ από πλάγια θέση, ενώ το δεύτερο γκολ με απ' ευθείας εκτέλεση κόρνερ.
 
Αξιοσημείωτο το γεγονός πως στο πρώτο γκολ ο σπίκερ ακούγεται να λέει επανειλημμένως "σε ευχαριστούμε Ρεκόμπα".
 
Στο παιχνίδι που σημειώθηκαν τα δύο πανέμορφα γκολ του Ρεκόμπα, η Νασιονάλ επιβλήθηκε της αντιπάλου της με 2-1.


Πηγή: contra.gr

superligda: Στην ποδοσφαιρική μπανανία μας κανείς δεν είχε καταλάβει το πόσο παιχταράς και διεθνώς καταξιωμένος είναι ο Ρεκόμπα. Όταν ασχολείσαι με μετακινήσεις οπαδών, χρέη, αδειοδοτήσεις και Τσάκες, πού καιρός και πού μυαλό για να καταλάβεις ότι παίχτες σαν το Ρεκόμπα στη χώρα μας δεν έχουν έρθει ούτε 10 στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου; Ο Ρεκόμπα ήταν επιπέδου Ριβάλντο και μάλιστα νεότερος θεωρούταν από πολλούς το μεγαλύτερο ταλέντο στον κόσμο. Όχι ότι έκανε μικρή καριέρα, αλλά όπως έχει πει σε συνέντευξή του κι ο ίδιος "Αν δεν ήμουν τόσο τεμπέλης κι έκανα σωστότερες επιλογές, θα μπορούσα να είμαι ο καλύτερος του κόσμου". Από εμάς respect...
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου