Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Πουλινάκης: "Τιμή μου η συνεργασία με Δερμιτζάκη"

Το "διαζύγιο" του ΟΦΗ με τον Παύλο Δερμιτζάκη είχε γίνει γνωστό από το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο η επισημοποίηση της λύσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης. Τι δήλωσε ο Μάνθος Πουλινάκης.


Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
"Η ΠΑΕ ΟΦΗ ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον Παύλο Δερμιτζάκη. Ο πρώην πλέον τεχνικός του ΟΦΗ συναντήθηκε σήμερα το μεσημέρι με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Μάνθο Πουλινάκη και συμφώνησαν από κοινού να λυθεί η συνεργασία τους. Η ΠΑΕ ΟΦΗ εύχεται κάθε επιτυχία στον Παύλο Δερμιτζάκη στην συνέχιση της προπονητικής του καριέρας και να ξέρει ότι η πόρτα της ομάδας θα είναι πάντα ανοικτή για να επιστρέψει και να δείξει τις αδιαμφισβήτητες ικανότητες του, που για διάφορες συγκυρίες δεν μπόρεσε να δείξει στην πρώτη του συνεργασία με την ομάδα μας".
    
Στο μεταξύ, με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μάνθος Πουλινάκης, μίλησε με καλά λόγια για τον Δερμιτζάκη, ενώ τόνισε ότι δεν έχει μιλήσει με κάποιον άλλο προπονητή.
   
"Πήραμε μια απόφαση με πολύ βαριά καρδιά να τερματίσουμε την συνεργασία με έναν άνθρωπο, που ήταν τιμή μου που τον γνώρισα και συνεργάστηκα μαζί του. Είναι δεδομένο ότι για την μέτρια βαθμολογική πορεία της ομάδας δεν ευθύνεται μόνο ο ίδιος, αλλά όπως γίνεται στο ποδόσφαιρο ο προπονητής είναι το εύκολο “θύμα”.
  
Δεν έχω μιλήσει με κανένα προπονητή, αλλά πλέον θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Να πάρουμε έναν προπονητή που θα είναι κοινά αποδεκτός, να τονώσει την ψυχολογία για να έρθουν άμεσα τα θετικά αποτελέσματα, αλλά φυσικά και να είναι στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας, καθώς όπως έχω επαναλάβει πολλές φορές ο πρώτος και μεγάλος στόχος είναι η οικονομική εξυγίανση της ΠΑΕ μέσα από το 3ετές πρόγραμμα που έχουμε εκπονήσει από την περυσινή περίοδο".
    
Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου