Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Οι ευχαριστίες του Νιόπλια και το δώρο από τους Κύπριους διεθνείς

Ο πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Κύπρου Νίκος Νιόπλιας βρέθηκε σήμερα το απόγευμα, πριν από την προπόνηση, στα αποδυτήρια της Εθνικής και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους πρώην συνεργάτες του.
  

   
  
Ευχαρίστησε όλους για τη συνεργασία που είχαν και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία σε προσωπικό αλλά και επαγγελματικό επίπεδο.
   
"Έχετε ποιότητα, έχετε ταλέντο, μην αδικείται τους εαυτούς σας", ήταν τα λόγια του κ. Νιόπλια προς τους ποδοσφαιριστές.
  
Οι ποδοσφαιριστές με τη σειρά τους, χάρισαν στον κ. Νιόπλια μια φανέλα της Εθνικής με το όνομα του και ανταπέδωσαν τις ευχές.
  
«Έμαθα στη ζωή πως το ποδόσφαιρο είναι δευτερεύον. Το πρώτο πράγμα για όλους πρέπει να είναι η υγεία, η οικογένεια και οι φιλίες. Εγώ εδώ έκανα μόνο φίλους και ήρθα σήμερα να τους αποχαιρετήσω όλους.  Όπως ήρθα κύριος, μου αρέσει να φεύγω κύριος.
   
Θέλω πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ΚΟΠ τον κ. Κωστάκη Κουτσοκούμνη, τον Πρόεδρο των Εθνικών ομάδων κ. Χάρη Λοϊζίδη, όλους τους συνεργάτες μου, το ιατρικό προσωπικό, τους μασέρ, φυσιοθεραπευτές, τον Άδωνη Προκοπίου και τον Χριστόδουλο Θωμα στο τμήμα Εθνικών ομάδων και όλο το προσωπικό της ΚΟΠ για τη συνεργασία. Όλοι τους προσπαθούσαν να διευκολύνουν τη δουλειά μου και τους ευχαριστώ ιδιαίτερα. Δουλέψαμε όλοι μαζί για 30 μήνες για το καλό της Εθνικής ομάδας", ανέφερε μιλώντας στους εκπροσώπους των ΜΜΕ ο κ. Νιόπλιας, για να προσθέσει:
  
"Κάναμε μεγάλη  προσπάθεια να αναδιοργανώσουμε την Εθνική, φέραμε νέους παίκτες και δημιουργήσαμε μια βάση η οποία θα διευκολύνει το έργο αυτών που θα αναλάβουν στη συνέχεια. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής είναι υπό εξαφάνιση και πρέπει να τον προσέξουμε. Υπάρχει ταλέντο, αλλά είναι λίγοι οι παίκτες και χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αξιοποιηθούν".

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου