Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Ο Σαμαράς ως νέος Λάρσον στην Μπαρτσελόνα

Δημοσίευμα της καταλανικής εφημερίδας "Elmundodeportivo" αναφέρει πως ο Τάτα Μαρτίνο προσανατολίζεται στην απόκτηση ενώ φορ τύπου Λάρσον προκειμένου να ενσωματώσει ένα "σχέδιο Β" στην επιθετική τακτική της Μπαρτσελόνα και ο Γιώργος Σαμαράς βρίσκεται στη λίστα του.


Ο Αργεντινός τεχνικός πιστεύει ότι η ομάδα του θα πρέπει να δουλέψει και έναν εναλλακτικό τρόπο παραγωγής επιθέσεων, στον οποίο η ομάδα δεν θα βασίζεται αποκλειστικά στους Μέσι και Νεϊμάρ, αλλά βασικό ρόλο θα παίζει ένας αποτελεσματικός ψηλός φορ, κλασικό "9άρι" στο στυλ του Χένρικ Λάρσον, ο οποίος διέπρεψε με τις εμφανίσεις του στο διάστημα που φορούσε τα μπλαουγκράνα.
 
Μεταξύ των υποψηφίων για την κάλυψη αυτής της θέσης είναι και ο Έλληνας διεθνής επιθετικός της Σέλτικ, Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει τη δουλειά. Πέρα από τον Σαμαρά όμως εξετάζονται κι άλλες περιπτώσεις όπως αυτή της Μίροσλαβ Κλόζε της Λάτσιο, του Νέλσον Βαλντέζ της Αλ Τζαζίρα, του Σάντα Κρουζ της Μάλαγα, του Τρεζεγκέ της Νιούελς Όλντ Μπόις και του Όσκαρ Καρτόσο της Μπενφίκα.
 
Στο σχετικό δημοσίευμα υπάρχουν πίνακες με τα πλήρη χαρακτηριστικά του κάθε υποψηφίου, ενώ έχει δημιουργηθεί και σχετικό γκάλοπ, στο οποίο οι αναγνώστες μπορούν να επιλέξουν τον ποδοσφαιριστή που επιθυμούν να δουν στα χρώματα της Μπαρτσελόνα.
 
Εφόσον το σχέδια του Τάτα Μαρτίνο για την απόκτηση σέντερ φορ προχωρήσουν, τότε η Μπαρτσελόνα θα πραγματοποιήσει τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο την επιθυμία του προπονητή της.
 
Η Μπαρτσελόνα έμαθε για τα καλά τι εστί Σαμαράς πέρυσι, στην αναμέτρηση του Καμπ Νου στο Τσαμπιονς Λιγκ, όταν ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. 

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου