Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Για να δούμε αν θα ρεφάρουμε...

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο πατώσαμε όσο δεν πάει. Και στην τύχη να δίναμε προγνωστικά πιο πολλά θα πιάναμε! Για να δούμε τι θα κάνουμε αυτήν την εβδομάδα...







Συνηθίζω όταν πηγαίνω 2-3 συνεχόμενες εβδομάδες καλά να κυνηγάω την τύχη μου και να παίζω την επόμενη φορά και μεγαλύτερα ποσά και πιο πολλά ματς, ενώ όταν δεν έχω ρέντα ή κάνω μια μικρή αποχή ή παίζω λίγα ματς και λίγα λεφτά, ίσα για τη χαρά του αθλήματος. Και συνήθως μου βγαίνει αυτό. Λες και η τύχη όταν έρεχεται κάθεται καιρό κι όταν φεύγει κάνει κάμποσες μέρες να ξαναεμφανιστεί...

Για να τηρήσω λοιπόν τις αρχές μου, δε θα τα παίξω όλα τα ματς και θα βάλω και μικρά ποσά. Αν θέλετε μη με ακούτε καθόλου, ακολουθήστε το δικό σας ένστικτο.

Σημείο της αγωνιστικής το διπλό του ΟΦΗ στον Πανθρακικό με απόδοση 3,70. Τον Δερμιτζάκη τον συμπαθώ ως άνθρωπο, τον πιστεύω και σαν προπονητή και ο ΟΦΗ μάλλον έχει πάρει λιγότερους βαθμούς απ'όσους άξιζε. Με τον ΠΑΟΚ δεν ήταν κακός την Κυριακή. Τον Πανθρακικό στην αρχή της χρονιάς τον θεωρούσα νούμερο 1 υποψήφιο για φούντο. Μπορεί να μην είναι τελικά ο νούμερο 1, αλλά θεωρώ ότι έχει παραπάρει πολλούς βαθμούς και μας έχει κρεμάσει και κάμποσες φορές στοιχηματικά ως τώρα. Θα τον ξανακοντράρω. Το 3,70 στο διπλό είναι πάρα πάρα πολύ καλή απόδοση, εγώ θα έδινα μοιρασμένες πιθανότητες αν ήμουν book ή φαβορί τον ΟΦΗ.

Καλό σημείο είναι και ο άσσος στο Ξάνθη-Απόλλων Σμύρνης, απλά περίμενα καλύτερη απόδοση. Ο Απόλλωνας προς το παρόν απογοητεύει, η Ξάνθη χρωστάει μια καλή εμφάνιση, θα ρίξουμε κάτι ψιλά στους γηπεδούχους.

Άλλο πολύ καλό σημείο δε φαίνεται, αλλά για πάμε λίγο να σκαλίσουμε τα υπόλοιπα ματς.

Ο μεγαλομέτοχος της Τρίπολης ζήλεψε τα καραγκιοζηλίκια του Αρβανιτίδη. Έδιωξε τον Τσιώλη (κανείς δεν ξέρει γιατί) και εκανε από το πουθενά προπονητή έναν δικό του άνθρωπο, αυτόν που είχε χρόνια για βοηθό όλων των προπονητών. Το να είχε πέσει τελικά Β' Εθνική πριν 2 χρόνια του άξιζε. Αλλά παρασκηνιακά έριξε τον Ηρακλή κι έμεινε στην κατηγορία ο Αστέρας. Τώρα θα γυρίσουν σιγά σιγά εκεί που τους αξίζει. Το δίκαιο είναι να κερδίσει ο Σπανός, αν κι εκεί έχουν προβλήματα στα αποδυτήρια (βλέπε Παράσχος-Παπαδόπουλος, δηλώσεις Μάντζιου πέρυσι κτλ). Προσωπικά πάω με το διπλό ή με το Χ2...

Ο Τέλης έχει μόνο ισοπαλιες στο πρωτάθλημα. Το Τέλης-Πλατανιάς ξεκινάει από 0-0 και γιατί να μην ξαναέρθει Χ;

Παικτικά ο Άρης δεν έχει καμια ελπίδα στον Πανιώνιο και γενικώς σε καμία έδρα. Δε μπορεί να κερδίσει κανέναν. Κάποια στιγμή όμως θα κάνει και νίκη. Έλεγα ότι αν δεν κερδίσει τον Παναιτωλικό θα τον κυνηγούσα μέχρι να κερδίσει. Τελικά κολώνω. No bet.

Το Ολυμπιακός-Βέροια γίνεται για διεκπεραιωτικούς λόγους, την Καλλονή μέσα στη Λιβαδειά μπορούμε να την παίξουμε σε ένα σύστημα μια και το 4,10 στο διπλό είναι προκλητικό, ο ΠΑΟΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση και καλύτερα ας μην τον ακουμπίσουμε (καλό ματσάκι για να πάει κάποιος γήπεδο) και ο Παναιτωλικός που στηρίζεται στην καλή του έδρα έχει το προβάδισμα στο τοπικό ντέρμπυ με τα Γιάννενα τη Δευτέρα.

Καλή τύχη και καλό ΣΚ σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου