Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Ο πτυχιούχος Τσιαντάκης

Από αιώνιος φοιτητής, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Ο Νίκος Τσιαντάκης μετά από σχεδόν 30 χρόνια κάθισε και πάλι στα έδρανα για να δώσει το μοναδικό μάθημα που χρωστούσε στη Γυμναστική Ακαδημία!!





Ο άλλοτε αριστερός χαφ του Ατρόμητου, του Πανιωνίου, του Ολυμπιακού, του Άρη, του ΟΦΗ, του Ιωνικού και φυσικά της Εθνικής ομάδας, πήρε τη μεγάλη απόφαση να γίνει από τελειόφοιτος απόφοιτος και τα κατάφερε.
                         
Ο λόγος δεν ήταν η κυβερνητική απειλή για κατάργηση των αιώνιων φοιτητών, όπως εξηγεί ο ίδιος στο Contra.gr: "μου την έδωσε. Δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση. Χρωστούσα μόνο ένα μάθημα εδώ και χρόνια και ήταν κρίμα να μην πάω να πάρω το πτυχίο. Έστω και τώρα, μετά από τόσα χρόνια. Αν ήταν πιο πολλά τα μαθήματα μπορεί να μην είχα το κουράγιο".
  
 
Ο Νίκος Τσιαντάκης παρότι έφτασε να είναι 30 χρόνια φοιτητής, αποκάλυψε στο Contra.gr ότι ήταν συνεπέστατος στα καθήκοντα του: "ήμουν από τους πιο τυπικούς στο Πανεπιστήμιο. Παρακολουθούσα και ποτέ δεν χρώσταγα μαθήματα. Στα ΤΕΦΑΑ πέρασα όταν ήμουν στον Ατρόμητο και παρακολουθούσα συνέχεια. Ίσως αυτός να ήταν και ένας λόγος που πήρα την απόφαση. Ήμουν καλός φοιτητής και δεν ήθελα να μείνω με την αίσθηση ότι ποτέ δεν πήρα το πτυχίο μου. Όλο έλεγα θα πάω, αλλά δεν το έκανα. Τελικά τα κατάφερα".


Μαζί με το Νίκο Τσιαντάκη, το πτυχίο στα ΤΕΦΑΑ πήρε και ο Αλέκος Δέδες, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας και του ΟΦΗ.
  
Πηγή: contra.gr

Απίστευτο! Ρε τον Τσιαντάκη! Τον θυμάστε; Έβγαζε σέντρες από παντού! Δεν απομακρυνόταν πάνω από μισό μέτρο από τη γραμμή για κανένα λόγο! Νόμιζε μάλλον ότι δεν επιτρέπεται! Επαιξε κι Εθνική και πήγε μάλιστα και στο Μουντιάλ της Αμερικής! Ψάχνοντας περισσότερα στοιχεία για τον αξέχαστο μουστακαλή βρήκα (εδώ) ότι έπαιξε 8 χρόνια στον Ολυμπιακό (στα πέτρινα χρόνια του Ολυμπιακού) και είχε 47 συμμετοχές με την Εθνική!!!

Όποιος βρει το αυτοκόλλητο χαρτάκι με τον Τσιαντάκη κερδίζει... χαρτάκι του Καραγκιοζόπουλου! Ή καλύτερα... του Μπόνγκ! Θυμάστε τον ξανθό, μουστακαλή, Πολωνό επιθετικό του Αθηναϊκού;  Διάλεξα μουστακαλή για να είναι και πιο δίκαιο το deal...

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου