Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

"Αν αποκλειστούμε, σκίστε τα εισιτήρια σας"

Περιχαρής για την εμφάνιση και τη νίκη στο Γκρατς επί της Στουρμ ήταν ο Νίκος Κωστένογλου στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο προπονητής της ΑΕΚ μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και τόνισε τα θετικά στοιχεία που είδε, ενώ......ζήτησε συγκέντρωση αφού ακολουθεί ο δύσκολος και κρίσιμος εκτός έδρας αγώνας με τον Ατρόμητο την προσεχή Κυριακή.

Ωστόσο, ο Κωστένογλου δεν έμεινε εκεί. Προειδοποίησε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πως αν αποκλειστούν από το Κύπελλο την επόμενη Πέμπτη, στην Καλαμάτα κόντρα στην τοπική ομάδα, θα ακυρώσει την άδεια των Χριστουγέννων: "Αν αποκλειστούμε, σκίστε τα εισιτήρια σας. Δεν έχει άδεια", τους είπε χαρακτηριστικά.

Το καλό για τους παίκτες την Πέμπτη είναι πως μετά από καιρό είδαν το χρώμα του χρήματος. Συγκεκριμένα, μοιράστηκαν τα 200.000 που έστειλε ο Νοτιάς, ψίχουλα όμως μπροστά στο συνολικό ποσό των οφειλομένων που φτάνει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Γίνεται προσπάθεια να σταλούν την εβδομάδα κι άλλα χρήματα για να πληρωθούν και οι υπάλληλοι της ΠΑΕ, αλλά να πάρουν κι άλλη μία δόση οι ποδοσφαιριστές.

Πηγή: contra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου