Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Κρίση ειλικρίνειας από Λέτο!

Τις «πιρουέτες» του στα ελληνικά γήπεδα, μία χρονιά με τον Ολυμπιακό κι άλλη μία με τον Παναθηναϊκό, μνημόνευσε ο Σεμπάστιαν Λέτο σε πρόσφατη συνέντευξή του στην αργεντίνικη εφημερίδα «La Nacion».
 
Σπάνια ομολογία από κάποιον που αρνιόταν, μέχρι πρότινος, ότι έκανε κυρίως περιττά πράγματα στο χορτάρι... «Στη φετινή περίοδο έγιναν πολλές αλλαγές...

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Όταν μιλούν οι αριθμοί...

Πολύ ενδιαφέροντα στατιστικά για το πρωτάθλημά μας είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα: www.superleaguegreece.net.

Εδώ μπορείτε να δείτε τους κορυφαίους παίκτες σε κάθε κατηγορία κι εδώ τα στατιστικά των ομάδων.
  
Όλη η αλήθεια με αριθμούς ή αριθμοί:ο καλύτερος τρόπος για να πεις ψέματα...;

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Η καλύτερη τύχη του Στρακόσα...

Είκοσι-συν χρόνια πίσω, ο Φώτης Στρακόσα ήταν ένας ανάμεσα στους χιλιάδες που ήλθαν απ' την Αλβανία στην Ελλάδα, αναζητώντας αυτό που λέμε «καλύτερη τύχη».
 
Είκοσι χρόνια μετά, ο Φώτης Στρακόσα (δεν είναι ο μοναδικός που) επιστρέφει απ' την Ελλάδα στην Αλβανία, αναζητώντας, πάλι, αυτό που λέμε «καλύτερη τύχη».

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Άσε μας ρε Ελευθερόπουλε...

«Όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι «κατάφεραν» να «παγώσουν» ένα μεγάλο κομμάτι απ' την αγάπη μου για το ποδόσφαιρο και έτσι αποφάσισα να κλείσω τον κύκλο μου ως ποδοσφαιριστής. Ο,τι παραμένει μέσα μου ζωντανό θέλω να το κρατήσω άφθαρτο», δήλωσε μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωσή του για το ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος.

Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Τελειώνει ο χρόνος για ΑΕΚ-Μανωλά

Στις 11 Ιουλίου 2011 ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ η συμφωνία για «επέκταση της συνεργασίας της με τον Κώστα Μανωλά έως τις 30/6/2014».
 
Ηταν μια συμφωνία στο μιλητό, όπως είχε γίνει δηλαδή και με τον Ράφικ Τζεμπούρ τον Σεπτέμβριο του 2010, με τα γνωστά αποτελέσματα.

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Τα τεχνικά προβλήματα του Άρη

Έχω πει πολλές φορές ότι δεν είμαστε προπονητές ούτε το παίζουμε ξερόλες. Αυτό δε μας απαγορεύει όμως να γράφουμε όσα βλέπουν τα ματάκια μας και όσα σκέφτεται το φτωχό μας το μυαλό...

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Τι είναι η «Hasta la Victoria Siempre»;

Η «Hasta la Victoria Siempre» είναι μια κίνηση παλιών ποδοσφαιριστών με κοινωνικές ευαισθησίες και ανάλογες παρεμβάσεις και πήρε την ονομασία της από τη θρυλική φράση του Τσε.
  
Ιδρυτικά της μέλη, μεταξύ άλλων...

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Τι συμβαίνει με ΠΑΟΚ και Αρίας;

Αγαπητό μου ημερολόγιο
«Σου αποκάλυψα πρόσφατα τις εξελίξεις με τον Ντιέγκο Αρίας και το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ ψάχνει τον τρόπο ώστε να κερδίσει και να μην χάσει από το θέμα του Κολομβιανού που ζήτησε να φύγει.

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Λέει και ψέματα το ατιμούτσικο!

"Είπα ψέματα για τον Αλ Σαούντ", παραδέχεται...

Ο Βλάσης Τσάκας βγαίνει ξανά στο προσκήνιο και με νέα του συνέντευξη υποστηρίζει πως στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδες οι διαδικασίες της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ θα έχουν ολοκληρωθεί.

Πολύς άσος σήμερα...





Τα προγνωστικά του SuperLigda για σήμερα συνοπτικά:

Πανόπουλος: "Εμφάνιση ομάδας χωριού"

Παρά τη νίκη επί του Πανιωνίου, ο Χρήστος Πανόπουλος δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την απόδοση της Ξάνθης. Σε δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ο ισχυρός άνδρας αυτής χρησιμοποίησε σκληρά λόγια και έστειλε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση. Ο Ιανουάριος άλλωστε πλησιάζει...

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Παίζουμε Κομπότη...

Ο Ιωάννου του Λεβαδειακού δήλωσε ευθαρσώς μετά το "φιλικό" της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό ότι ο Λεβαδειακός είναι αναγκασμένος να διαλέγει παιχνίδια. Την Τετάρτη η ομάδα του Παράσχου το παράτησε το ματς πριν καν αρχίσει, προφανώς επειδή ακολουθούσε το ματς με τον Εργοτέλη. Αν ο Κομπότης θέλει να παραμείνει στα μεγάλα σαλόνια, αυτά τα ματς πρέπει να τα παίρνει είτε έτσι είτε αλλιώς...

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

"Αν αποκλειστούμε, σκίστε τα εισιτήρια σας"

Περιχαρής για την εμφάνιση και τη νίκη στο Γκρατς επί της Στουρμ ήταν ο Νίκος Κωστένογλου στην προπόνηση της Πέμπτης. Ο προπονητής της ΑΕΚ μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν και τόνισε τα θετικά στοιχεία που είδε, ενώ...

Ο πτυχιούχος Τσιαντάκης

Από αιώνιος φοιτητής, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ. Ο Νίκος Τσιαντάκης μετά από σχεδόν 30 χρόνια κάθισε και πάλι στα έδρανα για να δώσει το μοναδικό μάθημα που χρωστούσε στη Γυμναστική Ακαδημία!!

Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

«Ξεπάγιασα μες στο χιονιά»

Μέσα στον ποταμό των αφιερωμάτων για τον πρόωρα χαμένο Σόκρατες ξεχάστηκε η απόπειρα ενός μάλλον κωμικού encore, στα 50 του χρόνια, δωρεάν, με τη φανέλα της ερασιτεχνικής Γκάρφορθ Τάουν στην Αγγλία.

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Κάνε υπομονή, αγρίμι μου...

Ένα μήνα πριν από τα 20ά γενέθλιά του, ο Απόστολος Βέλλιος μετράει 3 γκολ σε 10 εμφανίσεις του με την Εβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ.
 
Αλλά το πιο σημαντικό για τον Ελληνα επιθετικό είναι η...

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Οι γιοι του Μαζίνιο...

Μπορεί στον Αρη να προσέφερε όσα προσέφερε από το πόστο του προπονητή, αλλά στην Μπάρτσα ο Ιομάρ Μαζίνιο, πέραν των υπηρεσιών του ως παίκτης παλαιότερα, προσφέρει απλόχερα το...αίμα του.

Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011

Το Σάββατο των εκπλήξεων;

Τρεις αγώνες διεξάγονται σήμερα για το ελληνικό πρωτάθλημα, τρείς γηπεδούχοι είναι θεωρητικά τα φαβορί. Μάλιστα συμβαίνει κάτι μάλλον σπάνιο, δηλαδή και οι τρεις αποδόσεις των γηπεδούχων είναι περίπου (σε μερικές εταιρίες και ακριβώς) στο 1,55.
          
ΠΑΟΚ-Ατρόμητος
Σκoda Ξάνθη-Λεβαδειακός
ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννενα

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο καλύτερος Έλληνας προπονητής ανέλαβε τα Γιάννενα (video)

Το πολυπόθητο «ναι» είπε την Κυριακή το βράδυ στον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργο Χριστοβασίλη, ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος από τη Δευτέρα ανέλαβε τα ηνία της «κυανόλευκης» ομάδας. Το πρέσινγκ τις τελευταίες μέρες ήταν ασφυκτικό και συνέβαλαν σ' αυτό πολλοί άνθρωποι που γνωρίζουν τον κ. Αναστασιάδη και οι οποίοι είχαν όλοι να πουν ένα καλό λόγο για...

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Χιούμορ που "σκοτώνει"

Μετά το τέλος του αγώνα στο Λονδίνο οι Έλληνες απεσταλμένοι δημοσιογράφοι περίμεναν έξω από τα αποδυτήρια του "Γουάιτ Χαρτ Λέιν" για δηλώσεις.
Κάποια στιγμή εμφανίσθηκε ο...

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

«Εσβησε» ο μεγάλος Σώκρατες!

Ο άνθρωπος που ήταν πολλά περισσότερα από ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, ο Βραζιλιάνος ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Αγωνιστής της ζωής και Παιχταράς Σώκρατες άφησε χθες την τελευταία του πνοή. Διαβάστε εδώ ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα που του είχαμε κάνει πρόσφατα στο vouliazoume.

Τι να τα κάνεις τα λεφτά άμα δεν έχεις μία...;

Οταν η ΑΕΚ θα παίζει από τον... Ιούνιο στην Ευρώπη, μην γκρινιάζουν αυτοί που θεωρούν αδιάφορα τα ματς και σνομπάρουν τους βαθμούς.
 
Θα της κακόπεφτε της ΑΕΚ, δηλαδή, μερικά χιλιάδες ευρώ από μία νίκη επί της Αντερλεχτ; Ή μήπως...

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

Η..."και καλά" θλάση του Χαλκιά!

Μετά τα όσα άκουσε (και ακόμα ακούει) ο Κώστας Χαλκιάς στα ραδιόφωνα από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ και αντιλαμβανόμενος ότι έτσι και πνίξει κανένα γκολ στα Γιάννενα τελείωσε ποδοσφαιρικά  (είναι άλλωστε γεννημένος 30-5-1974), προτίμησε να προσποιηθεί (προφανώς σε συνεννόηση με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ) θλάση α' βαθμού.

Αναστασιάδης: "Απαντώ την Κυριακή το βράδυ"

Tι δήλωσε ο Ελληνας κόουτς για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Ηπειρωτών;

Συνέντευξη - βιογραφία του Ντέμη Νικολαΐδη

Το πλήρες κείμενο της συνέντευξης του Ντέμη Νικολαϊδη στην εκπομπή "Legend Stories" του συνδρομητικού καναλιού:
 
Για το ξεκίνημα της καριέρας του και τη μεταγραφή που δεν ερχόταν: «Από 15 χρόνων έπαιζα στις Εθνικές Ομάδες, 15 μισό Εθνική Παίδων. Κάθε χρόνο περίμενα...

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Μικρά μικρά από το Τότεναμ-ΠΑΟΚ

Τι γίνεται με τους τερματοφύλακες στον ΠΑΟΚ; Φώναζα ότι ο Χαλκιάς είναι λίγο παρεξηγημένος γιατί έχει αντιτουριστική φάτσα, αλλά φέτος δεν υπάρχει Χαλκιάς! Ό,τι πάει μέσα γράφει και φέρει ευθύνη για τα μισά τουλάχιστον γκολ που τρώει.